Behandlingens forløb og indhold

En behandling hos mig tager udgangspunkt i dine specifikke behov og ønsker. Har du eksempelvis problemer med muskelspændiger i nakken, vil jeg fokusere mit arbejde på den øverste del af ryggen, nakken og hovedet.


Når du kommer til mig, tager vi en snak om, hvilken behandling du ønsker, og hvilke problemer du eventuelt måtte have. Efterfølgende klæder du dig af og lægger dig på briksen, hvorefter jeg går igang med behandlingen. Når din behandling er færdig, forlader jeg rummet for at vaske hænder, så du kan klæde dig på i ro og fred.


Som fysiurgisk massør arbejder jeg i dybden med dine muskler, hvilket betyder at jeg tager fat i de enkelte muskler og trykker på dem eller strækker dem for at få dem til at slappe af. Er dine muskler så spændte, at jeg har svært ved at komme i dybden, bruger jeg bindevævsmassage med sugekopper som opvarmning.

 

I de første dage efter behandlingen kan du opleve at blive mere eller mindre øm i de behandlede områder, hvilket blot er tegn på, at behandlingen har effekt, da kroppen nu er gået igang med at restituere sig.

 

En fysiurgisk massage må gerne kunne mærkes men må ikke gøre direkte ondt! Da hvert menneske har sine egne grænser, er det derfor meget vigtigt, at du siger stop, når jeg har nået din smertetærskel.

 

Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, da fysiurgisk massage både sætter blodomløb, udskillelse af affaldsstoffer og en dræningsprocess igang.


HUSK AT MEDBRINGE ET LAGEN OG ET LILLE HÅNDKLÆDE!

Mustrupvej 185, 8320 Mårslet | +45 26182969 | rakelyde@hotmail.com | www.rakelyde.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net